Få din investering til at gro

Foråret er definitionen på vækst. Fra de tidlige forårsmåneder dukker spæde skud op af jorden, og efterhånden som solen tager til i styrke bliver jorden dækket af et tæt lag anemoner, påskeliljer og krokus. Farverne intensiverer og snart springer bøgen ud og kastanjen tænder sine lygter. Om foråret kribler det også i fingrene for mange mennesker, både for dem med og uden talenter udi drift af en udbytterig køkkenhave. Rundt omkring i landet bliver køkkenhaverne planlagt, frøene sås og hvis grundarbejdet er gjort ordentligt, vil der være skabt de bedste vilkår for et godt udbytte af køkkenhaven senere på sæsonen.

Og hvorfor skriver en crowdlendingplatform egentlig om havearbejde? Som du nok har bemærket, så har beskrivelsen af arbejdet i køkkenhaven og investering af dine penge nogle af de samme ligheder: planlægning, vækst og udbytte. Der er travlhed hos planteskolerne om foråret, og køkkenhaven kan blive en succes, hvis man har sat sig ind i, hvilke frø man skal så og hvornår (investeringsstrategien), variationen af frø (spredning af risikoen) og slutteligt vurdere om forventningen til høsten stemmer overens med tidshorisonten (investeringshorisonten).

Vi kan fortsætte med allegorien om en bugnende køkkenhave, da lighederne med at investere som i en køkkenhave står i kø, og det er fristende, men man høster som bekendt, som man sår, og derfor må vi hellere sørge for at du kan komme videre på din investeringsrejse snarligt. Det kommer til syvende og sidst ud på en ting: at starte et sted. Hvis du er helt ny indenfor investering, så lægger du en strategi, der betyder, at du planter et mindre bed med lidt forskellige frø, og så kan du med tiden så flere frø, når du undervejs lærer hvilken type, der passer til dig. Hvis du har lidt mere erfaring med hvad der passer til din investeringsstrategi, kan du efterhånden udvide bedet og udvalget.

Det skal være nemt at investere og lægge en strategi, og derfor kan du i blogindlægget her læse mere, om hvordan du opbygger en stabil investeringsportefølje på vores markedsplads, som matcher dine ambitioner om at få pengene til at gro. Det er gratis og gebyrfrit at oprette en konto hos Flex Funding, og du kan investere helt ned til 200 kr. i hvert enkelt låneandel.

Forrige
Forrige

Tag bankernes rente

Næste
Næste

Sådan spreder du din risiko