Flex Funding - AutoInvest

Med AutoInvest gør vi det nemmere for dig at investere i lån, der passer til din portefølje og dit investeringsbehov - helt automatisk.

 

Hvad er AutoInvest?

AutoInvest er en funktion på vores markedsplads, der gør det lettere og hurtigere for dig som Långiver at investere i erhvervslån og samtidig sikre en bred låneportefølje og ikke mindst spredning af risiko.

Du har sikkert oplevet, at der var et lån på markedspladsen, som blev så hurtigt fundet, at du ikke nåede at købe låneandele. Særligt de mindre lån med attraktiv rente og sikkerhedsstillelse er nogle gange kun få minutter om at blive lukket. Det er ærgerligt at gå glip af en god investering. Uanset om det er på grund af lynhurtige auktioner, eller at mailboksen er springfyldt med andet indhold, så vores nyhedsmail ikke er øverst på listen.

Med AutoInvest behøver du ikke at holde øje med nyhedsmails og stresse for at logge ind og foretage dine investeringer. Vi sørger nemlig for at placere dine penge for dig helt automatisk, så du blot skal holde øje med dit renteafkast.

Med AutoInvest slipper du helt for at skulle sætte dig ind i lånebeskrivelser og risikospekulationer. Eller du kan vælge at placere nogle penge og investere resten, som du plejer. Det er helt op til dig.

Vi oplever ofte, at vores Långivere ærgrer sig over ikke at nå at funde med i lånene. Autoinvest er et effektivt værktøj til at sikre en bred låneportefølje - og en genvej til køb af låneandele i lynhurtige auktioner.

Hvordan virker AutoInvest?

AutoInvest kræver blot få klik at aktivere.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil investere, hvilke risikoklasser og løbetider du gerne vil investere i. Når du har aktiveret AutoInvest, sørger vores algoritmer for, at dine penge bliver placeret på tværs af lån, der matcher dine kriterier.

AutoInvest er skræddersyet til at tage hånd om din låneportefølje og dine investeringsbehov.

  1. Log ind på platformen

  2. Vælg ’AutoInvest’ i menuen til venstre

  3. Indstil dine investeringskriterier

  4. Aktivér AutoInvest og læn dig tilbage

Nu er du i gang.

Usikker på, hvordan du aktiverer AutoInvest? Læs vores udførlige guide her.

 

Hvorfor er det godt at sprede sin investering over flere lån?

Vores generelle anbefaling er, at du spreder din investering over mange lån. På den måde er du bedst sikret et stabilt afkast. Læs mere om vores afkast her

Når du låner direkte til små og mellemstore virksomheder, kan det - ligesom med al anden investering - medføre både gevinst og tab. Det er derfor en god idé at opbygge en bred låneportefølje på tværs af risikoklasser, renteafkast og sikkerhed. Læs mere om opbygning af din låneportefølje her.


Vil du vide mere om investering hos Flex Funding?

Investér i lån til sunde danske virksomheder og opnå et solidt afkast. Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 225 virksomheder med hjælp fra private og institutionelle investorer. Klik her og læs mere om investering gennem Flex Funding.

Har du andre forespørgsler, finder du i vores helpcenter oftest stillede spørgsmål og svar om investering og brug af vores låneplatform.
Du er også velkommen til at ringe på tlf. 7060 5200 eller sende os en mail til info@flexfunding.com.

Forrige
Forrige

EKF indgår aftaler om crowdlending: Virksomheder kan nu få halvdelen af finansieringen hos EKF.

Næste
Næste

Sådan opbygger du en stabil låneportefølje