Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal 2900 Hellerup Danmark Telefon nr.: +45 7060 5200 Email: info@flexfunding.com

 

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

*Uden punktum og komma

Invester Penge 2017-07-12T08:41:54+00:00

Boost din opsparing og opnå et højere afkast

Med de rekordlave renter på opsparing og obligationer er der opstået et stort behov for at søge alternative placeringsmuligheder. Da finanskrisen har gjort det både dyrere og sværere for bankerne at låne penge ud , giver Flex Funding mulighed for at låne direkte til kreditværdige virksomheder. Samtidigt hjælper du vores virksomheder med at vokse. Dette har flere tusinde af vores kunder allerede benyttet sig af. Alle vores kunder har opnået et attraktivt afkast siden vi åbnede for lånebaseret crowdfunding i feb. 2015. Det gennemsnitlige historiske afkast før skat er på 7,6% p.a.

Når du investerer gennem Flex Funding låner du penge ud til små og mellemstore virksomheder. Det kan medføre både gevinst og tab. Læs mere her.

Solidt afkast og risikospredning

  • Attraktivt alternativ til obligationer og aktier
  • Historisk gennemsnitligt afkast på 7,6% p.a.Læs mere her.
  • Et forventet afkast på 5,5% p.a. over en 3-årig periode efter omkostninger og kreditrisiko. Læs mere her.
  • Låneydelserne tilbagebetales hver måned til din konto i Flex Funding
  • Traditionelle sikkerheder i form af tinglyst pant, kaution m.v.
  • Kort investeringshorisont og mulighed for at sælge dine låneandele før tid

Sådan fungerer det

I Flex Funding kan du opnå et meget bedre afkast af dine investeringer og virksomhederne får bedre lånevilkår. Afkastet er meget bedre, fordi du låner direkte ud til kreditværdige virksomheder.

Primære marked (markedsplads for nye lån)

Du kan se alle de tilgængelige låneanmodninger fra virksomhederne samlet på ét sted og vælge de lån, som du ønsker at investere i. Investeringerne foregår som en auktion, hvor du kan byde fra 200 kr. og angive, hvilken rente du ønsker at opnå. En auktion løber i typisk 14 dage, hvor den resterende tid for bud er angivet ved hver låneanmodning. Der er yderligere information om den enkelte virksomhed, låneanmodningen og eventuelle sikkerheder, når du klikker på den enkelte virksomhed.

 Primære marked (markedsplads for nye lån)

Sekundære marked (markedsplads for låneandele)

Hvis du ønsker at sælge dine investering, før lånet er fuldt tilbagebetalt, kan du anvende vores sekundære marked. Her kan du også hurtigt skabe en diversificeret portefølje, hvor du spreder din investering på mange forskellige låneandele. Hermed kan du reducere din risiko. Investorer kan se alle låneandele til salg på det sekundære marked, herunder informationer om virksomhederne og deres betalingshistorik.

 Sekundære marked (markedsplads for låneandele)

Kontooversigt

Din oversigt er opdateret med en status i realtid med dine investeringer, kontoindeståender og resultatet af dine investeringer. Du kan også se alle dine transaktioner på dine konti.

Her kan du læse, hvordan dit indestående er sikret. Læs mere her.

Kontooversigt

Oversigt over låneandele

Du kan se alle de lån, som du har investeret i under ”Mine låneandele”. Her gives en status og muligheden for at sætte dine låneandele til salg med et tillæg/fradrag.

Oversigt over låneandele
Brochure i pdf

Sådan er du sikret

Flex Funding er den eneste låneplatform i Danmark, som har opnået Finanstilsynets ubegrænsede tilladelse som betalingsinstitut til at udbyde lånebaseret crowdfunding. Indestående på konti i Flex Funding er bl.a. omfattet af Garantiformuen (Indskydergarantifonden). Du kan læse mere her.

Direkte lån til virksomheder kan, ligesom investering i obligationer, aktier og andre værdipapirer, medføre gevinst og tab. Derfor anbefaler vi, at du spreder din investering i lån til flere virksomheder. Og husk, at et historisk afkast ikke nødvendigvis er vejledende for fremtidige afkast. Du kan se vores historiske afkast og kredithistorik her.

Prøv vores afkastberegner

Hvor meget vil du investere i lån?

200500.000

Hvad får du i afkast i % af din
investerbare formue i dag?


Nuværende afkast

17.288 DKK

Estimeret afkast (netto)
hos Flex Funding

207.456 DKK

Så meget kan du forøge
dit afkast med

8.000 DKK
INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER

Afkastet er beregnet på baggrund af, at det investerede beløb er uforandret i den angivne periode (investor reinvesterer de månedlige afdrag og får udbetalt de månedlige renteindtægter). Den estimerede rente er 4,09% p.a., som er baseret på den estimerede gennemsnitsrente for vores 5 risikoklasser fratrukket den estimerede tabsrisiko samt løbende provision til Flex Funding.

Direkte lån til virksomheder ligestilles med eksempelvis investering i værdipapirer og er dermed ikke sikret af Garantiformuen (Indskydergarantifonden). Garantiformuen omfatter bl.a. indestående beløb på en konto i et pengeinstitut og på en konto i Flex Funding Læs mere her.

Når du investerer gennem Flex Funding låner du penge ud til små og mellemstore virksomheder. Det kan medføre både gevinst og tab.

Långiverne siger

Jeg har investeret i 17 lån og opnået en gennemsnitlig rente på 9,43%. Den professionalisme og åbenhed som Flex Funding har mødt mig med, har jeg ikke oplevet i bankverdenen i 20 år.
Heino Jackobsen
Det har været afgørende, at Flex Funding har opnået en ubegrænset tilladelse fra Finanstilsynet. Mine penge sikret af Indskydergarantifonden og jeg kan derfor sove roligt om natten.
Merete L. Damm

Hvorfor vælge Flex Funding

  • Renten er fast i den aftalte periode
  • Fuld fleksibilitet – du bestemmer selv, hvem dine penge skal lånes til
  • Hvis du skal bruge dine penge før tid, kan du sætte dine låneandele til salg på vores markedsplads
  • Vi har ikke nogen skjulte gebyrer og du får, hvad du ser. Vores vilkår er meget enkle og gennemskuelige. Intet står med småt.

Åben en gratis konto i dag og start småt - fra kun 200 kr.

INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER
INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned