Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal
2900 Hellerup
Danmark
Telefon nr.: +45 7060 5200
Email: info@flexfunding.com

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

Långiver 2017-04-06T08:04:43+00:00

Opnå et højere afkast

Med de rekordlave renter på opsparing og obligationer er der opstået et stort behov for at søge alternative placeringsmuligheder. Da finanskrisen har gjort det både dyrere og sværere for bankerne at låne penge ud , giver Flex Funding mulighed for at låne direkte til kreditværdige virksomheder. Samtidigt hjælper du vores virksomheder med at vokse. Dette har flere tusinde af vores kunder allerede benyttet sig af. Alle vores kunder har opnået et attraktivt afkast siden vi åbnede for lånebaseret crowdfunding i februar 2015. Det gennemsnitlige historiske afkast før skat er på 7,4%.

Solidt afkast og risikospredning

 • Attraktivt alternativ til obligationer og aktier
 • Historisk gennemsnitligt afkast på 7,4% og forventet afkast på 5,5% over en 3-årig periode efter omkostninger og kreditrisiko.
 • Månedlig tilbagebetaling af låneydelserne til din konto i Flex Funding
 • Traditionelle sikkerheder i form af tinglyst pant, kaution m.v.
 • Kort investeringshorisont med mulighed for at sælge dine låneandele før tid
Brochure i pdf

Sådan fungerer det

I Flex Funding kan du opnå et meget bedre afkast af dine investeringer og virksomhederne får bedre lånevilkår. Afkastet er meget bedre, fordi du låner direkte ud til kreditværdige virksomheder.

Sådan er du sikret

Flex Funding er den eneste låneplatform i Danmark, som har opnået Finanstilsynets ubegrænsede tilladelse til at udbyde lånebaseret crowdfunding. Indestående på konti i Flex Funding er bl.a. omfattet af Garantiformuen (Indskydergarantifonden). Du kan læse mere her.

Direkte lån til virksomheder kan, ligesom investering i obligationer, aktier og andre værdipapirer, medføre gevinst og tab. Derfor anbefaler vi, at du spreder din investering i lån til flere virksomheder. Og husk, at tidligere afkast ikke nødvendigvis er vejledende for fremtidige afkast. Du kan se vores historiske afkast og kredithistorik her.

Prøv vores afkastberegner

Hvor meget vil du investere i lån?

200500.000

Hvad får du i afkast i % af din
investerbare formue i dag?


Nuværende afkast

17.288 DKK

Estimeret afkast (netto)
hos Flex Funding

207.456 DKK

Så meget kan du forøge
dit afkast med

8.000 DKK
INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER

Afkastet er beregnet på baggrund af, at det investerede beløb er uforandret i den angivne periode (investor reinvesterer de månedlige afdrag og får udbetalt de månedlige renteindtægter).
Den estimerede rente er 4,09% som er baseret på den estimerede gennemsnitsrente for vores 5 risikoklasser fratrukket den estimerede tabsrisiko samt løbende provision til Flex Funding. Direkte lån til virksomheder ligestilles ikke med indestående beløb på en konto i et pengeinstitut eller på en konto i Flex Funding og er dermed ikke sikret af Garantiformuen (Indskydergarantifonden). Læs mere her.
Når du investerer gennem Flex Funding låner du penge ud til små og mellemstore virksomheder. Det kan medføre både gevinst og tab.

Långiverne siger

Jeg har investeret i 17 lån og opnået en gennemsnitlig rente på 9,43%. Den professionalisme og åbenhed som Flex Funding har mødt mig med, har jeg ikke oplevet i bankverdenen i 20 år.
Heino Jackobsen
Det har været afgørende, at Flex Funding har opnået en ubegrænset tilladelse fra Finanstilsynet. Mine penge sikret af Indskydergarantifonden og jeg kan derfor sove roligt om natten.
Merete L. Damm

Hvorfor vælge Flex Funding

   • Renten er fast i den aftalte periode
   • Fuld fleksibilitet – du bestemmer selv, hvem dine penge skal lånes til
   • Hvis du skal bruge dine penge før tid, kan du sætte dine låneandele til salg på vores markedsplads
   • Vi har ikke nogen skjulte gebyrer og du får, hvad du ser. Vores vilkår er meget enkle og gennemskuelige. Intet står med småt.
INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER

Åben en gratis konto i dag og start småt - fra kun 200 kr.

INVESTER TIL ATTRAKTIVE RENTER

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned