Webinar med Invested.dk

I mange år har ‘risikofri’ indkomst fra opsparing, obligationer og realkreditobligationer været nærmest ikke-eksisterende med negative renter, der tvinger investorer ind i højere risikoklasser som for eksempel aktier for at søge mere attraktive afkast.​ Der er et stort behov for aktivklasser med stabile, attraktive afkast, lav risiko og som er enkle, nemme, billige og transparente at investere i.

Den 3. maj deltag vores adm. direktør og grundlægger, Henrik Vad, i et live webinar hos Invested.dk, hvori han fortalte om crowdlending som investeringsform. Webinaret ligger tilgængeligt på Invested.dk’s platform lige her. Opret en gratis bruger hos Invested.dk, og se webinaret gratis.

I dette webinar fortæller Henrik om fordelene ved at investere i erhvervslån til sunde, danske virksomheder, og han kommer nærmere ind på hvordan crowdlending adskiller sig fra andre investeringstyper. Se med hvis du vil lære mere om Flex Fundings markedsplads og hvordan du kommer i gang med at investere på markedspladsen.

Det er gratis og gebyrfrit at oprette en investeringskonto hos Flex Funding her, og man kan investere helt ned til 200 kr. i erhvervslån på platformen.

Forrige
Forrige

Uvildig finansiel rådgivning med Boovot

Næste
Næste

Tag bankernes rente