Flex Funding i magasinet Økonomista

Der har aldrig været bedre muligheder for at finde information om privatøkonomi. Samtidig har der heller aldrig været nemmere at forvalte egne midler og investere dem i forskellige investeringsprodukter. Privatøkonomi og investering er kommet på dagsordenen de seneste år, og det kan mærkes hos magasinet Økonomista, som Mille Skjold Madsen står bag. Hun fik idéen til magasinet i 2020 under lockdown, og nu har hun fået en investor ombord samt udgivet 5. magasin, og det blev fejret med en reception, hvor Flex Funding var inviteret.

Flex Funding er med i det nyeste magasin med en såkaldt advertorial, en annonce, da vi ønsker at støtte op om magasinets fremtid og ser et stort potentiale i at flere kender til mulighederne for at investere. Til arrangementet mødte vi også flere partnere Flex Funding har arbejdet sammen, blandt andet finansiel rådgiver Desirée Ballegaard fra Boovot (der er godkendt af Finanstilsynet) og finfluencer (financial influencer) Elizabeth Nebelong, der ejer profilen Budgetnørden på Instagram.

Økonomista er et penge-, viden- og livsstilsmagasin, der kommer langt omkring. I det nyeste magasin kan du ud over at læse om Flex Funding, også finde spændende artikler om pension, pengeskam og 1500-tallets bordelmutter, der blev finansminister under Kong Christian II. 

I Flex Funding ønsker vi at gøre investering i små og mellemstore danske virksomheders vækst mere tilgængeligt, og derfor kan du også oprette en gratis og gebyrfri konto og investere helt ned til DKK 200 i hvert enkelt lån på vores markedsplads.

Opret en i konto her, og følg os på Linkedin, Facebook eller Instagram.

Forrige
Forrige

Hvad er crowdlending?

Næste
Næste

Alle taler om compliance…