Flex Funding's nye platform: Ændrer måden, vi investerer på

Vi er begejstrede for at annoncere lanceringen af vores nye platform, som vi tror vil ændre den måde, du investerer på. Som et team har vi altid været dedikerede til at give investorer og låntagere den bedst mulige oplevelse, og med vores nye system har vi taget denne forpligtelse til det næste niveau. Vi har introduceret spændende nye funktioner, der vil gøre investeringer simplere og mere tilgængelige for alle.

Hvad kan du forvente?

 

Én låneandel - invester i en procentdel af et lån

Flex Funding's nye platform vil tillade investorer at købe en procentdel af et lån i stedet for at købe en eller flere låneandele i et enkelt lån. Dette betyder, at investorer nu kan sælge deres andel i et lån til en eller flere købere gennem det sekundære marked. Investorer kan sælge deres andel i mindre beløb, hvilket gør det nemmere for dem at likvidere deres investering. For eksempel kan en investor investere 1000 DKK og derefter sætte 800 DKK til salg gennem det sekundære marked. Dette vil tillade flere købere at købe den andel, der er til salg. Men i migrationsperioden kan investorer ikke sælge deres låneandele på det sekundære marked. Markedet forventes dog at genåbne snart, og når det sker, kan investorer sælge deres andele i en procentdel eller hele deres investering. Kommissionen for købere og sælgere vil forblive den samme.

Forenklet Auto Invest fra 200 DKK

Flex Funding's nye platform vil også introducere en mere forenklet Auto Invest-funktion, der tillader investorer at begynde at investere med så lidt som 200 DKK. Investorer kan vælge en eller flere autoinvesteringsagenter, der investerer i lave, mellem og høje risikoprofiler eller alle tre. Autoinvesteringsagenterne bruger risikoprofilen, der er tildelt af Flex Funding til lånet, i stedet for låntagers risikoprofil for at sikre, at investorer kan investere i lån med bedre sikkerhed, selvom låntageren har en lavere rating.

To-faktor-godkendelse via SMS (ingen Authy-app mere)

Flex Funding har besluttet at introducere en mere enkel verifikationsproces via SMS for at håndtere alle kunder, herunder dem fra udlandet. Platformen vil introducere MitID-verifikation senere i 2023. Kunder kan logge ind med MitID, men de vil skulle godkende med en SMS-verifikation, når de foretager kritiske ændringer, såsom at ændre deres e-mail.

Hurtig og nem KYC-verifikation

Flex Funding's nye online portal tillader kunder at verificere deres identitet hurtigt og nemt, hvilket gør det nemt for virksomheden at identificere deres kunder sikkert. Kunder vil modtage en respons inden for kort tid og kan fortsætte

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores nye platform. Du kan finde vores kontakt oplysninger her.

Forrige
Forrige

Eksklusiv EU-garanti hos Flex Funding: 111,7 mio. kr. åbner nye døre for danske virksomheder

Næste
Næste

Hvem er crowdlending for?