Hvem er crowdlending for?

I Flex Funding formidler vi erhvervslån til små og mellemstore danske virksomheder gennem vores crowdlending-markedsplads. Vores crowd, der består af flere tusinde investorer, hjælper virksomheder med at opnå erhvervslån gennem crowdlending.  

Tidligere gik virksomhedsejere i banken, når de skulle bruge et erhvervslån, men crowdlending er blevet et populært alternativ, for dem der ønsker et mere simpelt og hurtigere forløb uden om bankerne.  

Flex Funding er til for virksomheder, der har brug for likviditet eller har ambitioner om vækst udenom bankens lange og bureaukratiske processer. Vi kommer hele vejen rundt om virksomheden i vores vurdering af låneansøgningen. På den måde sikrer vi os, at forretningens potentiale matcher virksomheden som helhed, og at lånet passer til virksomhedens ambitioner og økonomi.  

Hvilke virksomheder kan ansøge om erhvervslån? 

Alle virksomheder kan ansøge om et erhvervslån uden forpligtelse. Som hovedregel skal du forvente, at der skal stilles sikkerhed for tilbagebetaling af lånet – oftest en personlig garanti og/eller pant på tilgodehavender, ejendom, køretøjer eller anlægsaktiver osv.  

Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kontakter naturligvis ikke din bank eller andre finansieringsselskaber.  

For at ansøge om et erhvervslån gennem Flex Funding skal din virksomhed opfylde disse grundlæggende krav:  

  • Dansk CVR-nummer – hvilket udover A/S og ApS også inkluderer enkeltmandsvirksomheder, foreninger og fonde m.m. 

  • Positiv egenkapital 

  • Ikke være nyetableret (har udarbejdet minimum 2 års regnskaber) 

Hvis din virksomhed ikke opfylder disse krav, er du altid velkommen til at kontakte vores erhvervskundechef til en snak, om hvordan din virksomhed kan blive klar til at søge om et erhvervslån gennem Flex Funding. 

Når du har fundet ud af om crowdlending er noget for dig og din virksomhed, men er i tvivl om hvilke oplysninger vi har brug for, kan du læse vores guide, om det du skal have styr på inden du ansøger om et erhvervslån her

Forrige
Forrige

Flex Funding's nye platform: Ændrer måden, vi investerer på

Næste
Næste

Video: Det tager kun et øjeblik at ansøge om et erhvervslån