Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal 2900 Hellerup Danmark Telefon nr.: +45 7060 5200 Email: info@flexfunding.com

 

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

*Uden punktum og komma

Prisliste 2018-01-09T13:37:48+00:00

Prisliste

Prisliste

Hos Flex Funding får du, hvad du ser. Vi har heller ikke nogen skjulte gebyrer. Og vores vilkår er meget enkle og gennemskuelige. Intet står med småt. Nedenfor kan du se vores prisliste.

Gældende fra 26. juni 2016.

Investor (Långiver)

Nye lån

Provision1% p.a.

Dækker Flex Fundings administrationsomkostninger. Hvis låntager eksempelvis opnår en årlig rente på 8,00% ved bud på et lån, vil den årlige rente reelt være 7,00% efter betaling af 1 procentpoint provision til Flex Funding. Provisionen fratrækkes automatisk i den månedlige ydelse fra hver låneandel med 1/12% af restgælden. Der opkræves kun provision af betalte låneydelser.

Låneandele

Kurtage ved salg af låneandele0,75%

Beregnes af restgælden på låneandelen + sælgers fradrag/tillæg i prisen + periodens renter. Hvis den samlede værdi af låneandelen eksempelvis er 5.350 kr. betales der 40,13 kr. i kurtage til Flex Funding.

Låntager (Virksomhedslån)

Renter

Den til enhver tid gældende laveste markedsrente, hvilket sikrer din virksomhed en konkurrencedygtig pris. Låneanmodningen bliver lagt ud på Flex Fundings online markedsplads, som er en auktion for penge. Her vælger investorerne, hvor stort et beløb de ønsker at udlåne til din virksomhed og til hvilken rente de ønsker at opnå. Auktionen løber typisk i 14 dage. Hermed opnår din virksomhed den lavest mulige rente, da den kun forpligtes til de bedste bud med de laveste renter.

Renten er fast i hele lånets løbetid, som kan være fra 6 måneder og op til 10 år. Lånet kan etableres med og uden sikkerheder afhængig af individuel kreditvurdering. Du søger om lån online på www.flexfunding.com.

Etableringsgebyr for lån

Lånebeløb 200.000 – 1.999.999 kr.3,00 %
Lånebeløb 2.000.000 – 15.000.000 kr.2,00 %

minimum 50.000 kr.

For overtagelse af eksisterende lån (Bank, finansieringsselskab, realkredit)

Lånebeløb 200.000 – 15.000.000 kr. 1,00 %

Hvis det ønskede lån mod forventning ikke gennemføres fordi der ikke måtte være tilstrækkelige interesserede långivere, betales der ikke etableringsgebyr eller andre omkostninger.

Der kan lånes til følgende formål:

  • Driftsfinansiering
  • Ekspansion (nye markeder, nye produkter, virksomhedsovertagelser m.v.)
  • Anlægsfinansiering
  • Produktionsudstyr
  • Arbejdskapital
  • Mellemfinansiering (ordrefinansiering, factoring, m.v.)
Øvrige omkostninger

Tingbogsattest Gratis
Udstedelse af nyt pantebrev 1.500 kr.
Notering og påtegning af sikkerheder 900 kr.
Pantsætningsforbud 1.000 kr.
Timelønssats 650 kr.

Omkostninger til det offentlige m.v.

Tinglysningsafgift 1,50% + 1.660 kr.
Notering af panthaverdeklaration 1.000 kr.
Notering af finansieringsdeklaration 950 kr.

Låntager betaler samtlige eksterne omkostninger, eksempelvis tinglysningsafgifter.

Førtidsindfrielsen af lån

Lån kan indfries helt med 1 måneds varsel
Indfrielsesgebyr 2.500 kr.

Hvis det ikke fremgår særskilt af låneaftalen, kan der ikke betales ekstraordinære afdrag på lånet.

Rykkergebyrer

Rykker ved restance 100 kr.
Kompensationsgebyr 310 kr.


I alt 410 kr.

Opsigelse af lån på grund af restance 100 kr.

Såfremt Låntager ikke har foretaget indbetaling senest 7 bankdage efter at være blevet rykket, vil Flex Funding orientere Låntager om, at lånet er opsagt og at fordringen overdrages til et inkassoselskab eller advokat. Når en forfalden betaling henvises til inkasso, påhviler det Låntager at afholde alle omkostninger i forbindelse med inkassoselskabets eller advokatens inddrivelse af gælden.

Hjælp fra tekstforfatter

Det er vores erfaring, at det forbedrer investorernes interesse for at låne til virksomheder, hvis der en god beskrivelse af virksomheden og låneformålet. Hermed opnås flere bud og dermed en lavere rente. Flex Funding har indgået en aftale med en professionel tekstforfatter med mange års erfaring fra førende reklamebureauer. Tekstforfatteren tilbyder at gennemgå virksomhedens oplæg til tekst og komme med forslag til forbedringer for en fast pris på 1.500 kr. Det er også muligt at indgå aftale med tekstforfatteren om at stå for hele præsentationen af virksomheden. Alle aftaler indgås direkte med tekstforfatteren på helle@missing-ink.dk

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned