Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal 2900 Hellerup Danmark Telefon nr.: +45 7060 5200 Email: info@flexfunding.com

 

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

*Uden punktum og komma

Klagevejledning 2017-04-26T07:40:04+00:00

Klagevejledning

Procedure for klager

Oplever du mangelfuld information, eller på anden måde utilfredshed med den service, vi har ydet, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Den klageansvarlige i Flex Funding har til opgave at sikre, at enhver klage, som er opstået på baggrund af fejl eller mangler hos os, bliver fulgt op hurtigt og effektivt. For at vi kan behandle en klage, skal du sende en skriftlig redegørelse, hvori det fremgår, hvad du er utilfreds med. Vi vil behandle den hurtigst muligt.

Finanstilsynet

Finanstilsynet er tilsynsmyndighed vedrørende Lov om betalingstjenester. Klager over indretningen af betalingssystemet eller andet i relation til Lov om betalingstjenester kan rettes til denne myndighed på adressen:

Århusgade 110, 2100 København Ø
tlf. 33 55 82 82
www.finanstilsynet.dk

Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med vores markedsføring, og at vores kunder modtager korrekt information. Klager vedrørende meddelt information skal derfor rettes til Forbrugerombudsmanden på adressen:

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
tlf. 41 71 51 51
www.forbrugerombudsmanden.dk

Persondataloven

Persondataloven indeholder regler for opbevaring og anvendelse af personhenførbare oplysninger, herunder cpr-nr. Klager vedrørende Flex Fundings behandling af sådanne oplysninger kan rettes til Datatilsynet på adressen:

Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K
tlf. 33 19 32 00
www.datatilsynet.dk

Kontakt Os

Så send din klage til os!

Skriv venligst ”Klage” i emnefeltet
Kontakt Os

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned