Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal 2900 Hellerup Danmark Telefon nr.: +45 7060 5200 Email: info@flexfunding.com

 

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

*Uden punktum og komma

Karriere 2017-04-26T07:38:43+00:00

Karierre

SÆTTER DU BARREN HØJT I EN FORANDERLIG VERDEN?

Vi er altid på udkig efter at ansætte de rigtige talenter, som vil hjælpe os med at vokse. I Flex Funding interesserer vi os for vores kunder og hvordan teknologi, innovation og parathed kan gøre hverdagen lettere for dem og os.

Hvordan gør Flex Funding en forskel?

Vi er ambitiøse og team-orienterede. Samtidig tilstræber vi at lade hver enkelt medarbejder udfolde sit unikke talent. Da vi er en succesrig opstartsvirksomhed i vækst skal vores medarbejdere være fleksible, åbne, selvhjulpne og serviceminded. Vores medarbejderes kvalifikationer er afgørende for, at vi leverer løsninger af exceptionel kvalitet til vores kunder.

Vi kan tilbyde dig ansættelse i en mindre international organisation i vækst med talent og lidenskab i den spændende finansielle verden inden for online crowdfunding. Vi er førende i Danmark og har ambitioner om at udbrede vores aktiviteter til flere lande.

Hvem leder vi efter?

Vi er altid på udkig efter at ansætte de rigtige talenter, som vil hjælpe os med at vokse.

Seneste stillinger:

Lukket:

Ansøg om et job

Her kan du også sende en uopfordret ansøgning

*Nødvendig

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned