Kontakt os

Send os en besked og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Strandvejen 100, Opgang 3, 2. Sal 2900 Hellerup Danmark Telefon nr.: +45 7060 5200 Email: info@flexfunding.com

 

Test om du kan låne

Start låneansøgning

Her er alt, hvad vi behøver fra dig:

*Uden punktum og komma

For finansielle virksomheder 2017-11-14T11:51:24+00:00

FOR FINANSIELLE VIRKSOMHEDER

Multi-asset crowdfunding platform. Hurtig adgang til infrastrukturen.

Tendenser i industrien

Banksektoren står over for hidtil usete udfordringer i form af kapitalallokering, lovændringer og ny digital konkurrence. Pengeinstitutternes bestyrelser og aktionærer kræver, at de fokuserer på lønsomhed i kerneforretninger. Samtidigt forventer kunderne rettidig og gennemsigtig adgang til nye produkter og markeder. Outsourcing af teknologien inden for crowdfunding til specialiserede udbydere er blevet det mest levedygtigt alternativ til at forene disse modstridende behov og forblive konkurrencedygtig. Det giver bankerne tid til at fokusere på kerneforretningen og tilbyde deres kunder adgang til de mest avancerede digitale oplevelser, mulighed for placering af deres opsparing i en helt ny aktivklasse samt mindre virksomheder en hurtigere og mere effektiv adgang til lån.

Flex Funding tilbyder flere forskellige løsninger til finansielle virksomheder:

  1. Bliv långiver med adgang til direkte investering i lån på vores markedsplads

Lånebaseret crowdfunding er en effektiv måde at placere overskydende likviditet. Finansielle virksomheder er velkomne til at blive långivere til vores virksomheder. Vi indgår gerne i en dialog om, hvordan Flex Funding kan henvise lånekunder.

  1. White Label Partner

Vi stiller vores platform til rådighed med en fælles crowdfunding markedsplads. Eksempelvis har vi indgået en aftale med Suduroyar Sparikassi, som kan udbyde lånebaseret crowdfunding på vores platform på Færøerne under vores tilladelse fra Finanstilsynet. Hermed kan sparekassen øge markedsandelen inden for erhvervslån med et mindre kapitalbehov end sædvanligt for pengeinstitutter. Suduroyar Sparikassi forestår markedsføring, kreditgivning m.v.

  1. Wet Lease

Vi kan tilbyde at levere softwaren, som er en kopi af vores crowdfunding platform. Der kan anvendes Flex Fundings tilladelse fra Finanstilsynet, hvor pengeinstituttet er ansvarlig for markedsføring i eget valgt brand og dermed også har ejerskabet til kunderne. Flex Funding kan levere den operationelle løsning, herunder front- og backoffice, krediteksperter, it-udvikling og it-drift.

  1. Licens

Vi kan tilbyde at levere softwaren, som er en kopi af vores crowdfunding platform, i en licensaftale. Pengeinstituttet kan vælge selv at varetage al markedsføring og den operationelle løsning.

Kontakt Os

Kontakt os og få yderligere information om vores løsninger til finansielle virksomheder.

Kontakt Os

Placering af penge gennem Flex Funding indebærer direkte långivning til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned