Teamdag: Compliance, minigolf og tacos

Til dagligt arbejder vi i Flex Funding med at skabe de bedste rammer, for at vores låntagere får en god oplevelse med erhvervslån til vækst i virksomheden og vores investorer får et gennemsigtigt og konkurrencedygtigt investeringsprodukt til investeringsporteføljen. For at fortsætte dette arbejde, er det nogle gange nødvendigt at udskifte de faste rammer og samle teamet til en dag med inspiration, læring og socialt samvær over en omgang minigolf.

En dag i september satte vi os til rette i nogle mødelokaler i Kødbyen på Vesterbro i København for at blive introduceret til ny software, der skal gøre håndteringen af låneansøgningerne endnu nemmere og hurtigere, få en opdatering på vores nye platform, som er i sidste del af udviklingsfasen og lære mere om hvordan vi skaber det mest optimale samarbejde i vores team med spillet ”High Performers”-brætspil fra Copenhagen Game Lab.

Efter en fuld dag med læring begav vi os videre til Camping, der huser indendørs minigolf, så vi kunne applicere de nyligt tillærte evner om samarbejde i teamet. Det skal siges, at ”high performers” i minigolf bliver vi nok aldrig, så vi fortsætter vores holdindsats i crowdlending-branchen. Med hovedet fuld af oplevelser samlede vi os om det mexicanske køkken til ”Taco Tuesday”, hvor maverne ligeledes blev fyldt godt op.

Den veloverståede team-dag har opdateret os på de seneste tiltag indenfor compliance, procesoptimering og strategien, og samtidigt givet os nye vinkler og inspiration til at kontinuerligt udvikle og forbedre vores produkt til glæde for alle, både medarbejdere, låntagere og investorer.

Forrige
Forrige

Alle taler om compliance…

Næste
Næste

Et positivt skridt for større transparens og international ekspansion