Elizabeth investerer i crowdlending

Elizabeth Frank Nebelong er investor på Flex Fundings markedsplads. Hun begyndte at interessere sig for privatøkonomi, da hun blev gravid med sit første barn, og hun brugte derefter utallige timer på at nørde tal, regneark og målsætninger. Instagram-kontoen @budgetnoerden blev til som en økonomisk dagbog, og Elizabeth fandt hurtigt ligesindede på instagram. I dag har Elizabeth 11.500 følgere og driver virksomheden Budgetnørden, hvor hun hjælper andre med at tage ansvar for deres økonomi ved at dele erfaringer og strategier for ens egen økonomiske handlingsplan. 

Flex Funding samarbejder med Elizabeth og vi har blandt andet lavet en Instagram Live, hvor vores Communications Manager, Cathrine, talte med Elizabeth om at investere i crowdlending. Du kan se videoen på vores instagramkonto @flex_funding_crowdlending eller @budgetnoerden

Elizabeth startede sin egen rejse med at investere i 2017. Hun begyndte med mindre beløb omkring 500 kr. her og der, og efter et par år begyndte hun at følge en egentlig investeringsstrategi og arbejder nu både med en kortsigtet og langsigtet investeringsplan for sig selv og familien. Elizabeth investerer i egen bolig, virksomheden, aktier og crowdlending.  

Crowdlending er en ny investeringsform for Elizabeth, og hun hørte første gang om det til et inspirationsmøde for nye investorer. Det der specielt gjorde crowdlending spændende for Elizabeth var idéen om at man kan investere i virksomheder og ejendomme på en anden måde end den traditionelle.  

Grunden til at Elizabeth investerer i crowdlending skal findes i de mange fordele, der er ved netop crowdlending: ”Jeg synes, at det er en interessant investeringsform, da man hurtigt ser et afkast og kan se effekten af at få sine penge til at arbejde for sig næsten med det samme. Når jeg for eksempel investerer i et erhvervslån, så er mine penge bundet i en aftalt periode, og de kan løbende blive kanaliseret over i en anden investeringsmulighed og derved yngle videre. Det kan jeg godt lide.” 


Det er gratis og gebyrfrit at oprette en konto hos Flex Funding, og der er ingen handelsomkostninger ved investering i lån. Derfor er crowdlending en god måde at komme i gang med at investere åpå, da man med fordel kan investere helt ned til 200 kr. per låneandele. Investoren vælger selv om de administrerer alle investeringer, eller anvender AutoInvest-funktionen, som er en robot, der investerer ud fra ens ønske om afkast, risiko og investeringshorisont. 

Forrige
Forrige

Sådan spreder du din risiko

Næste
Næste

Læring til hjernen og næring til maven