Danskerne finder alternativer til bankernes negative renter

Nu overtager den helt almindelige dansker en af de traditionelle forretningsområder, som bankerne tidligere har siddet tungt på: finansiering af erhvervslån. Med Flex Fundings låneplatform har alle mulighed for at gebyrfrit investere helt ned til 200 kr. i erhvervslån til små og mellemstore virksomheder med attraktive renter.

Med kun 200 kr. kan enhver investere i sunde, danske virksomheder ved at oprette en gratis og gebyrfri konto hos Flex Funding, og på platformen finder investoren alle tilgængelige lån, der kan investeres i. Og det er netop den nemme adgang til alternativer til en negativ indlånsrente, der har fået mange danskere til at få opsparingen ud i arbejde, blandt andet på platforme som Flex Funding.

Og hvad betyder det for den enkelte investor?

Flex Funding har siden, der blev åbnet op for lån i februar 2015 opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 5,99% efter omkostninger og tab. Det svarer til, at hvis investoren havde investeret og reinvesteret 1.000 kr. i samtlige af vores lån, ville investoren per 30. september 2021 have øget formuen til 1.489 kr.

Det gennemsnitlige årlige afkast beregnes således:

Flex Funding anbefaler investorerne at sprede investeringerne mellem mange lån for at minimere risikoen. Der er ingen handelsomkostninger ved investering i lån, og derfor er crowdlending en god måde, at komme i gang med at investere, da man med fordel kan investere helt ned til 200 kr. per lån. Investoren vælger selv om de administrerer alle investeringer, eller anvender AutoInvest-funktionen, som er en robot, der investerer ud fra ens ønske om afkast, risiko og investeringshorisont.

 

KONTAKT:
Henrik Vad
+45 26888900
henrik.vad@flexfunding.com

Forrige
Forrige

Bør bankerne bestemme, hvor du bor?

Næste
Næste

EKF og Flex Funding finansierer den første sag via crowdlending